Servicii

Garantie si Post garantie
Calitate germana
Acoperire nationala
Livrare produse
stoc in 24h
Manipulare si
impachetare gratuita
Integrare
Logistica
Stoc de
siguranta
Depozitare marfuri in
mediu controlat
Asistenta tehnica
gratuita

 

Serviciile AWS Elektrotehnik sunt orientate în două direcții majore: vânzarea propriu zisă de echipamente și consumabile pentru segmentul industrial și consultanță specializată în vederea identificării exacte a nevoilor specifice ale clienților noștri.


În ceea ce privește vânzarea de echipamente și consumabile industriale, suntem distribuitori autorizați pentru o serie de branduri internaționale cunoscute în domeniu, ceea ce ne permite să acoperim o gamă extrem de variată a nevoilor segmentului industrial. În plus, parteneriatele solide pe care le avem ne permit și o livrare rapidă, dar și un serviciu post-vânzare prompt și profesional. Toate produsele pe care le distribuim sunt de calitate superioară și respectă toate normele în vigoare, ceea ce le asigură o exploatare durabilă. Certificatele internaționale pe care le dețin produsele vin ca un plus de încredere oferit clientului, pe lângă garanția propriu-zisă.


Consultanța și asistența în toți pașii de achiziție a echipamentelor industriale, dar și a consumabilelor aferente este un serviciu care aduce un plus de valoare clientului final. Identificăm nevoile pregnante pe care compania clientului le manifestă în fluxul de producție propunem îmbunătățiri și oferim soluții tehnice fiabile pentru rentabilizarea activității fie prin echipamente performante, fie prin a consumabile care oferă un randament îmbunătățit.