Despre noi

despre_noiAWS Elektrotehnik propune soluții fiabile pentru echipamentele și sistemele folosite în cea mai mare parte a domeniilor care formează sectorul industrial. Compania, înființată în 2012, are în spate expertiza unei echipe de profesioniști cu experiență vastă dobândită în urma activității susținute în toate etapele specifice segmentului industrial.

Prin punctele sale forte, compania propune mai mult decât echipamente și piese pentru utilajele industriale, venind și cu un element care adaugă un plus de valoare important, respectiv serviciile pre și post-vânzare.

 


Ne bazăm pe experiența și expertiza echipei noastre în identificarea rapidă a nevoilor specifice ale clienților, indiferent de domeniul industrial în care activează. Expertiza noastră se extinde de la industria alimentară, la industria farmaceutică și a echipamentelor medicale, la construcții industriale și civile, automotive și se extinde până la nevoile specifice ale afacerilor medii și mici, cum ar fi service-urile auto, atelierele de producție a tâmplăriei din PVC și aluminiu sau a atelierelor de mobilă la comandă și a fabricilor producătoare de mobilier de serie.


Știm că timpii de livrare sunt vitali, că orice întârziere poate duce la pierderi importante. Așadar, livrăm în cele mai scurte termene posibile. Mai mult învățăm nevoile clienților și ne pliem pe aceste nevoi construind astfel relații durabile care ne permit, la un moment dat să anticipăm nevoile pentru echipamente și piese, ceea ce ne permite să venim și să implementăm soluții fiabile într-un timp extrem de scurt de la manifestarea nevoii.


Credem în relații durabile atât cu clienții, cât și cu partenerii. Lucrăm cu branduri cunoscute în segmentul industrial pentru fiabilitatea și ușurința de utilizare a soluțiilor pe care le propun. Astfel reușim să propunem un raport calitate-preț competitiv pe o piață cu un nivel concurențial foarte ridicat.


Am ales Timișoara ca bază a operațiunilor noastre deoarece este un hub industrial extrem de important, în care și-au stabilit bazele de operațiuni companii multinaționale importante, iar antreprenorii locali au inițiative interesante cu potențial, inițiative pe care le putem sprijini prin soluțiile nostre.